Beoordelingen van De Tulp Groningen

Recente recensies van De Tulp Groningen

4 sterren na 18 reviews

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan aangegeven; Veranderingen doorgevoerd naar aanleiding van mijn vraag; Lekker en een grote hoeveelheid

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, niks mis mee Maar de Saté zijn veel te grote (droge) brokken en de pindasaus smaakt een beetje korrelig, kan beter

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter kijken wat de klant online besteld heeft, bij ons de bestelde sate ajam vergeten, en als je dan beld dan word er slecht nederlands gesproken en begrijpen ze eerst niet wat je zegt, ben ik niet gewend van de tulp !

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het viel helaas tegen de gado gado zat niet veel smaak aan en erg veel taugé ipv lekker veel gemengde groenten. De service was prima en snel

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had masnd mei nebu besteld maar kreef heel andere maandmenu.Pot satesaus was niks.. geen smask en waarschijnlijk verdund en aangedikt gemaakt. Kipsate was waarschijnlijk niet goed en nog smaakeloos ook satesaus waar kipsate in zat was zelfde als pot satesaus dat ik meebesteld had. Nasi vond ik niet lekker.....er is veel mis mee met eten. 1 ding ik kon niet bellen voor verkeerde maandmenu omdat ik doof ben. Hun kun je niet appen of mailen.. voor mij de laatse keer bij Tulp. Nieuw eigenaren? Nieuw kok? Dat is wel zo denk ik. Maar schandalig dit. Geen kwalteit..ook niet een beetje en kip sate was gewoon niet echt in de orde. .. ik bestel nog liever bij een chinees .

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging op tijd. We bestellen al enige jaren bij de tulp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hier bami weggehaald. Ineens heel anders, totaal niet lekker en weinig smaak. Erg jammer dit.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zoals ik gewend ben van de Tulp. Nass flauw van smaak, sate idem. Bezorging keurig op tijd

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de maaltijd afgehaald. Deze was keurig op tijd klaar. Alles was goed bereid en we hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur wachten toch maar gebeld. Geen gehoor bij de Tulp. Bestelling is nooit bezorgd.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Euhhh..heb helemaal mijn bestelling niet gekregen. Telefonisch zijn jullie helemaal bereikbaar. Dit is toch belachelijk, zeer teleurstellend

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw toen het bij mij aan kwam Nooit eerder gehad. En ze doen tegenwoordig iets heel scherps door de loempia's.. vind ik persoon niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken waren flauw, champignons waren beetje zurig. En geen kroepoek bij de bestelling

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon goed eten. Niks mis mee

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima, maar bereiding en bezorging was slecht. Vanochtend via de website van de Tulp besteld en bezorgtijd vermeld. De bestelling is bevestigd, maar geen eten. Na 15 minuten gebeld: sorry hadden de bestelling via de website niet gezien. 45 minuten na de oorspronkelijke tijd alsnog met gratis kroepoek maar met het verkeerde drankje.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste wat bij de bestelling verder prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.