Beoordelingen van De Tulp Groningen

Recente recensies van De Tulp Groningen

3 sterren na 11 reviews

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging op tijd. We bestellen al enige jaren bij de tulp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hier bami weggehaald. Ineens heel anders, totaal niet lekker en weinig smaak. Erg jammer dit.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zoals ik gewend ben van de Tulp. Nass flauw van smaak, sate idem. Bezorging keurig op tijd

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de maaltijd afgehaald. Deze was keurig op tijd klaar. Alles was goed bereid en we hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur wachten toch maar gebeld. Geen gehoor bij de Tulp. Bestelling is nooit bezorgd.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Euhhh..heb helemaal mijn bestelling niet gekregen. Telefonisch zijn jullie helemaal bereikbaar. Dit is toch belachelijk, zeer teleurstellend

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw toen het bij mij aan kwam Nooit eerder gehad. En ze doen tegenwoordig iets heel scherps door de loempia's.. vind ik persoon niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken waren flauw, champignons waren beetje zurig. En geen kroepoek bij de bestelling

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon goed eten. Niks mis mee

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima, maar bereiding en bezorging was slecht. Vanochtend via de website van de Tulp besteld en bezorgtijd vermeld. De bestelling is bevestigd, maar geen eten. Na 15 minuten gebeld: sorry hadden de bestelling via de website niet gezien. 45 minuten na de oorspronkelijke tijd alsnog met gratis kroepoek maar met het verkeerde drankje.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste wat bij de bestelling verder prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.