Beoordelingen van De Tulp Groningen

Recente recensies van De Tulp Groningen

4 sterren na 57 reviews

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi je blijft met een lege maag zitten Online Besteld om af te halen komen ter plaatse sorry we zijn gesloten Ok misschien handig om dan ook online aan te geven dat je gesloten bent Nu snel ergens anders iets halen Not happy

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede kwaliteit en lekker eten

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.alles goed

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker eten voor een goede prijs.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten zéér vet. Het inpakpapier was ook geheel doordrenkt van de olie. Voor ons de laatste keer dat we hier eten bestellen.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de maand menu zelfs met 3 personen En de bestelling was mooi op tijd

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. De kwaliteit vonden wij wat minder dan de voorgaande keren. Het eten was te vet.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou om 16:30 bezorgd worden en was pas om 17:15 geleverd. Zonder hiervan op de hoogte worden gesteld.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed , maar het was niet echt warm !!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beiden goed!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging dit keer prima op tijd! Eten was goed. Helaas nu geen kroepoek erbij gekregen.......;-)

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was 15 min later. Hij heeft netjes zijn excuses aangeboden en de reden van het te laat zijn uitgelegd.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur te laat. Eten was goed ;-)

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aĺles in orde !

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, niet te lang wachten.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

indisch niet te pruimen kippevellen er in een in een geprakt sootje

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al sinds ik ben komen studeren in de stad in 1984 een vertrouwd adres voor chinees eten.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel vet en smakeloos. Nooit meer.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was prima, we hebben lekker gegeten. De bezorging was veel sneller dan aangegeven op de bevestigings E mail, zo snel dat we “hals over kop” aan tafel moesten, maar dat kun je ook als n voordeel zien.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Bij online bestellen zou je een gratis drankje ontvangen. Ik kreeg een tijdstip door van afhalen. Ik was er op het tijdstip welke bij de bestelling stond. Mijn eten stond al klaar. Ik moest zelf om het gratis drankje vragen anders had ik deze niet gekregen. Bij thuiskomst was het eten lauw, dus dit stond al te lang klaar. Tevens was het eten flauw, vooral de satesaus.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig netjes bezorgd Zag er keurig uit En het was nog heet dat vond ik het belangrijkste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorging te laat dan afgesproken. De bezorger bood daarvoor zijn excuses aan. Het eten was goed warm en vooral grote porties

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, lekker, warm en vlotte levering.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

soeo en kipfilet met kerrie niks op aan te merken, maar loempia buitenkant was slap en niet bepaald smakelijk. Wel goed gevuld overigens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan aangegeven; Veranderingen doorgevoerd naar aanleiding van mijn vraag; Lekker en een grote hoeveelheid

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, niks mis mee Maar de Saté zijn veel te grote (droge) brokken en de pindasaus smaakt een beetje korrelig, kan beter

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter kijken wat de klant online besteld heeft, bij ons de bestelde sate ajam vergeten, en als je dan beld dan word er slecht nederlands gesproken en begrijpen ze eerst niet wat je zegt, ben ik niet gewend van de tulp !

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het viel helaas tegen de gado gado zat niet veel smaak aan en erg veel taugé ipv lekker veel gemengde groenten. De service was prima en snel

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had masnd mei nebu besteld maar kreef heel andere maandmenu.Pot satesaus was niks.. geen smask en waarschijnlijk verdund en aangedikt gemaakt. Kipsate was waarschijnlijk niet goed en nog smaakeloos ook satesaus waar kipsate in zat was zelfde als pot satesaus dat ik meebesteld had. Nasi vond ik niet lekker.....er is veel mis mee met eten. 1 ding ik kon niet bellen voor verkeerde maandmenu omdat ik doof ben. Hun kun je niet appen of mailen.. voor mij de laatse keer bij Tulp. Nieuw eigenaren? Nieuw kok? Dat is wel zo denk ik. Maar schandalig dit. Geen kwalteit..ook niet een beetje en kip sate was gewoon niet echt in de orde. .. ik bestel nog liever bij een chinees .

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging op tijd. We bestellen al enige jaren bij de tulp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hier bami weggehaald. Ineens heel anders, totaal niet lekker en weinig smaak. Erg jammer dit.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zoals ik gewend ben van de Tulp. Nass flauw van smaak, sate idem. Bezorging keurig op tijd

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de maaltijd afgehaald. Deze was keurig op tijd klaar. Alles was goed bereid en we hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur wachten toch maar gebeld. Geen gehoor bij de Tulp. Bestelling is nooit bezorgd.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Euhhh..heb helemaal mijn bestelling niet gekregen. Telefonisch zijn jullie helemaal bereikbaar. Dit is toch belachelijk, zeer teleurstellend

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw toen het bij mij aan kwam Nooit eerder gehad. En ze doen tegenwoordig iets heel scherps door de loempia's.. vind ik persoon niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken waren flauw, champignons waren beetje zurig. En geen kroepoek bij de bestelling

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon goed eten. Niks mis mee

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima, maar bereiding en bezorging was slecht. Vanochtend via de website van de Tulp besteld en bezorgtijd vermeld. De bestelling is bevestigd, maar geen eten. Na 15 minuten gebeld: sorry hadden de bestelling via de website niet gezien. 45 minuten na de oorspronkelijke tijd alsnog met gratis kroepoek maar met het verkeerde drankje.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste wat bij de bestelling verder prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.